In 2005 waren we onder de indruk van de klassieke Muskoka-stoelen van gerecycled plastic in Canada, en waren ervan overtuigd dat mensen in Europa geïnteresseerd zouden zijn. We hebben de tijd genomen om de beste leveranciers te selecteren op het gebied van producten, kwaliteit, service en betrouwbaarheid, wat enige tijd kostte.

Maar uiteindelijk begonnen we in 2007 de klassieke Canadese stoelen van gerecycled plastic in Europa te importeren. We waren een van de eersten, daarom is onze bedrijfsnaam bijna een generieke naam geworden, dus we hebben iets goed gedaan!

We zijn trots op de items die we in ons assortiment hebben, allemaal volledig gemaakt van gerecycled plastic, dus beter voor het milieu. Veel tevreden particuliere klanten en diverse geweldige projecten hebben onze artikelen gekozen. Ze hebben dit gedaan vanwege het comfort, gebruiksgemak, vrijwel geen onderhoud, de garantie van 10 jaar en omdat de meubels het hele jaar door buiten kunnen blijven staan.

Maar ook deels omdat ze het milieu koesteren en dat het beter is om plastic te hergebruiken dan weg te gooien. We bieden iedereen de mogelijkheid om een ​​levensstijl te combineren met een verantwoordelijke houding ten opzichte van het milieu resp. een duurzame levensstijl. Of u nu de voorkeur geeft aan de meer klassieke Muskoka-stoel of Adirondack-stoel of een meer moderne stijl. Kijk zelf maar!

Op Facebook, Instagram en LinkedIn delen we foto's van klanten, informatie over onze artikelen maar ook algemene informatie over het recyclen van plastic. Neem een ​​kijkje en begin ons te volgen, leuk te vinden en te delen. We profiteren tenslotte allemaal van hergebruik van plastic!

Bedankt,

Paul Hooijer & Marjo Thoonen

PS: We zijn natuurlijk ook trots op de reviews die wij van onze klanten krijgen!

 

"Green living has never been easier en more comfortable!"

 

© 2015 - 2024 canadianchairs, origineel Canadese en Amerikaanse tuinmeubelen van gerecycled kunststof | sitemap | rss