Adirondack stoelen in klassieke stijl

We hebben een reeks klassieke Adirondacks van hoge kwaliteit, ook wel  muskoka chair of shellback adirondack genoemd.  Al onze stoelen worden rechtstreeks door ons geimporteerd  bij de fabrikant in Canada en de VS. Het zijn dus de originele, bekende ontwerpen met de licht gebogen rugleuning  voor een comfortabele ondersteuning van de rug.

Veel merken hebben een te grote en diepe hoek t.o.v. de rol aan de voorkant van de zitting ( Waterfall front) , waardoor de zenuwen in de bovenbenen na enige tijd gaan afknellen. Hierdoor wordt de zit na verloop van tijd oncomfortabel. Wij hebben onze stoelen speciaal uitgekozen met een juiste zittingshoek, waardoor ze erg comfortabel zijn, ook als je langer in de stoel zit.  

Alle stoelen zijn van zware, professionele kwaliteit, gemaakt van  door en door gekleurd gerecycled kunststof, dus onderhoudarm èn beter voor het milieu.

En een groot voordeel: de stoelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan, dus je hoeft uw waardevolle opbergruimte niet te gebruiken.

Wil je iets moderners? Kijk dan eens naar onze andere modellen!

"Living green has never been easier"

 

© 2015 - 2024 canadianchairs, origineel Canadese en Amerikaanse tuinmeubelen van gerecycled kunststof | sitemap | rss