Adirondack stoelen in klassieke stijl

We hebben een reeks klassieke Adirondacks van hoge kwaliteit, ook wel  muskoka chair of shellback adirondack genoemd.  Al onze stoelen worden rechtstreeks door ons geimporteerd  bij de fabrikant in Canada en de VS. Het zijn dus de originele, bekende ontwerpen met de licht gebogen rugleuning  voor een comfortabele ondersteuning van de rug.

Veel merken hebben een te grote en diepe hoek t.o.v. de rol aan de voorkant van de zitting ( Waterfall front) , waardoor de zenuwen in de bovenbenen na enige tijd gaan afknellen. Hierdoor wordt de zit na verloop van tijd oncomfortabel. Wij hebben onze stoelen speciaal uitgekozen met een juiste zittingshoek, waardoor ze erg comfortabel zijn, ook als je langer in de stoel zit.  

Alle stoelen zijn van zware, professionele kwaliteit, gemaakt van  door en door gekleurd gerecycled kunststof, dus onderhoudarm èn beter voor het milieu.

En een groot voordeel: de stoelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan, dus je hoeft uw waardevolle opbergruimte niet te gebruiken.

Wil je iets moderners? Kijk dan eens naar onze andere modellen!

"Living green has never been easier"

PS: De beschikbare voorraad wordt per product duidelijk aangegeven. Door COVID19 , een wereldwijd tekort aan containers, logistieke opstoppingen en een tekort aan grondstoffen zijn onze leveringen vanuit Canada en de VS helaas vertraagd. Hierdoor hebben producten die niet op voorraad zijn een levertijd van 6-8 weken, tenzij anders aangegeven bij het specifieke product van uw voorkeur.

© 2015 - 2021 canadianchairs, origineel Canadese en Amerikaanse tuinmeubelen van gerecycled kunststof | sitemap | rss